Під час наступного розведення влада Станиці опиниться в “сірій зоні”, – “Восток SOS”

 

Під час наступного етапу розведення сил та засобів у Станиці Луганській районна держадміністрація та всі державні та муніципальні структури можуть опинитися в так званій “сірій зоні”.

Про це в ефірі “Громадського радіо” заявив виконавчий директор благодійного фонду “Восток SOS” Костянтин Реуцький.

Його команда дізналася про це під час моніторингу дотримання прав людини у населених пунктах, де відбулося розведення сил та засобів.

“Працівники цих структур теж відчувають певно тривогу, розуміючи, що сил та засобів у поліцейських і взагалі в українських силовиків фактично немає для того, щоб забезпечити їхню безпечну роботу на цих майже неконтрольованих у майбутньому територіях”, – розповів Реуцький.

Костянтин Реуцький зазначив, що не може назвати точну кількість працівників Станично-Луганського райвідділку поліції, але, зі слів самих поліцейських, їх не вистачає, щоб опрацьовувати усі звернення від місцевих жителів.

Читайте також:
Україна вже визначила три нові ділянки розведення на Донбасі, – Зеленський

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна