Прем’єр Джонсон прозвітує про ймовірне втручання РФ у британську політику

 

Звіт про ймовірне втручання РФ у британську політику скоріше за все розчарує громадськість, адже його висновки не містять чогось незвичайного.

Про це заявив прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, інформує Daily Mail у вівторок, 14 січня.

“Довгоочікуваний звіт про звинувачення в російському втручанні в британську демократію буде опублікований “за тиждень”, заявив сьогодні Джонсон”, – йдеться у публікації.

Британський прем’єр наголосив, що громадськість “буде розчарована” даними звіту, оскільки його висновки є “тьмяними” та не містять чогось незвичайного.

“Я випадково прочитав його. Я думаю, що після галасу під час виборчої кампанії люди будуть розчаровані”, – заявив Джонсон.

Звіт є результатом 18-місячного розслідування, проведеного парламентським Комітетом з питань розвідки та безпеки.

Раніше в уряді Великої Британії визнали можливість втручання Російської Федерації у виборчу кампанію після опублікованих опозицією нібито планів уряду щодо Національної служби охорони здоров’я Британії (NHS).

Читайте також:
Прем’єр Британії Джонсон вважає неможливим перезавантаження відносин з РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна