Мама подарувала нардепу від “СН” Дубінському ще три авто

 

Народний депутат фракції “Слуга народу”, колишній телеведучий каналу “‘1+1” Олександр Дубінський задекларував ще три автомобілі, які йому нібито подарувала мати.

Це вказано в декларації нардепа, у розділі “Повідомлення про суттєві зміни”, 27 грудня 2019 року.

Так, Дубінський отримав у власність від матері, Березовської Алли Олександрівни, три подарунки – автомобілі:

  • Mercedes-Benz G 55 2009 року випуску (вартістю 1 млн 261 тис. грн),
  • Toyota Land Cruiser 200 2013 року (1 млн 123 тис. грн),
  • Mercedes-Benz E 55 AMG 2003 року (346 тис  грн).

Окрім того, за даними видання “Слідство.Інфо”, вже 2 січня Олександр Дубінський придбав автівку Cadillac Escalade 6.2i 2010 року за 1 млн 150 тис гривень.

Нагадаємо, в листопаді 2019 року на Bihus.Info вийшло розслідування, у якому йшлося про те, що депутат Олександр Дубінський, його дружина і матір володіють 24 квартирами загальною площею 2000 квадратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток та 17 автомобілями.
Дубінський заявив тоді, що всі квартири та машини заробив до того, як потрапив у політику, і вважає розслідування “наслідком своєї роботи”.

Раніше Дубінський вів програму розслідувань “Гроші” на каналі “1+1”. У Верховній Раді він входить до неформальної групи, яка включає прибічників власника каналу “1+1”, олігарха Ігоря Коломойського.

Читайте також:
“Слуга народу” не проводитиме внутрішнє розслідування щодо статків Дубінського

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна