У черзі в Україну на КПВВ в Горлівці померла пенсіонерка, яка “обирала” “ЛНР”

 

У суботу, 4 січня, на блокпосту з боку бойовиків у Горлівці (Донецька область) померла 75-річна пенсіонерка, яка у 2014 році була членом комісії з проведення незаконного референдуму угрупованням “ЛНР”.

Як повідомило видання “Факти”, жінка прямувала на підконтрольну Україні територію, щоб отримати пенсійні виплати. До українського КПВВ “Майорське” громадянка так і не дісталася, померши в черзі.

За інформацією журналіста, громадського активіста Дениса Казанського, ім’я померлої – Лариса Найда, вона з Луганщини.

Жінка фігурувала в базі центру “Миротворець” через те, що була членом “виборчої комісії ” з проведення псевдореферендуму в Луганській області.

“На КПВВ в Горлівці померла пенсіонерка Лариса Найда. З 2006 року очолювала селищну виборчу комісію в Перевальському районі. Займалася “референдумом” 2014 року і “виборами” “ЛНР”.
Померла в черзі в Україну. У черзі, якої б не було, якби не було “референдуму” та “ЛНР”, – написав Казанський у твітттері.

Читайте також:
На Донбасі в чергах на КПВВ померли двоє літніх людей

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна