В уряді назвали дату другого читання “земельного” законопроєкту

 

Верховна Рада може розглянути законопроєкт про обіг земель сільськогосподарського призначення уже на першому в новому році пленарному засіданні, яке відбудеться 14 січня.

Про це повідомив радник прем’єр-міністра з економічних питань Олексій Мушак на сторінці у Facebook.

“Розблоковано розгляд земельного закону 2178-10 в парламенті. За Регламентом текст до другого читання має бути наданий за 10 днів до дати розгляду. Тільки що порівняльна таблиця з’явилися на порталі ВР. Відповідно першого пленарного дня 14 січня парламент вже може проголосувати за земреформу”, – написав він.

Мушак також прокоментував, що до 6 сторінок законопроєкту було подано 4018 правок на 2528 сторінках, зокрема понад 2000 з них стосується референдуму.

Як писала “Новинарня“, Верховна Рада України в першому читанні 13 листопада підтримала законопроєкт 2178 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення”.

Напередодні аграрії вийшли на акції протесту проти дій влади щодо впровадження земельної реформи, тимчасово перекривши головні магістралі країни.

Читайте також:
Мораторій на продаж землі діятиме до запровадження ринку, – Держгеокадастр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна