Сирський зустрівся із Сенцовим: режисер думає про службу в теробороні

 

Командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр Сирський сьогодні зустрівся з українським режисером Олегом Сенцовим, який понад п’ять років був ув’язнений у Росії, а у вересні 2019-го звільнений у рамках обміну полоненими.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 27 грудня, інформує пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

Пресофіцери СВ ЗСУ пишуть, що командувач подякував українському патріотові за те, що перебуваючи у незаконному ув’язненні, той не втратив моральної стійкості та не зрадив ідеалам гідності і свободи.

Фото: пресслужба СВ ЗСУ

“Український режисер Олег Сенцов сказав, що може так статися, що його наступна зустріч з командувачем Сухопутних Військ відбудеться уже у якості підлеглого. Тому що зараз він розглядає можливість служби у територіальній обороні“, – йдеться у повідомленні.

Сенцову вручили відзнаку командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України – “За особливу службу” І ступеня.

Сам Сенцов на сторінці у ФБ хоч і написав про візит до військових, але про можливу службу у майбутньому не згадав.

“Хтось з них весь час на кабінетному фронті, а хтось перейшов на цю роботу із бойових частин. У будь-якому разі я вдячний усім нашим військовим за їх працю”, – зазначив режисер.

Читайте також:
Сенцов став на облік у київському військкоматі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна