Фронтовий челендж: ОСи пробігли 10 км вздовж лінії фронту. ФОТО

 

Військовослужбовці 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ, що нині боронить позиції на Приазовському напрямку операції Об’єднаних сил, розпочали фронтовий челендж, до якого закликають долучитися армійців зі всіх підрозділів від півдня Донеччини до півночі Луганщини.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 27 грудня, інформує пресцентр ООС.

Стартували ОСи на блокпості під Маріуполем, фінішували неподалік Широкиного, сумарно пробігли вздовж лінії фронту 10 кілометрів.

Фото: пресцентр штабу ООС

Перед стартом відбулася колективна розминка під керівництвом помічника командира з фізичної підготовки та спорту.

Фото: пресцентр штабу ООС

Фото: пресцентр штабу ООС

“Участь у спортивному святі взяли військові, які мають найкращу фізичну підготовку. Під час забігу їхній стан здоров’я постійно контролювали військові медики. У свою чергу представники Спільного центру контролю та координації стежили за дотриманням російськими окупаційними військами режиму припинення вогню”, – інформують у пресцентрі ООС.

Фото: пресцентр штабу ООС

Армійці подолали десятикілометрову дистанцію майже за 45 хвилин. На фініші їх зустрічали з духовим оркестром та гарячим чаєм.

Після забігу військові передали челендж бойовим побратимам із сусіднього з’єднання, що виконує бойові завдання північніше.

Читайте також:
ОСи на Приазов’ї змайстрували ялинку з російських боєприпасів. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна