Серійний московський педофіл Толстошеїн виявився вербувальником найманців для ОРДЛО з бази “Миротворця”

 

Педофілом, який у Москві виманив із дому 12-річну дівчинку, орендував для неї квартиру і ґвалтував протягом трьох днів, виявився фігурант сайту “Миротворець” Ігор Толстошеїн, відомий зокрема роботою на ГРУ ЗС Росії, вербуванням найманців для ОРДЛО та організацією молодіжних військово-тактичних ігор “Заря”.

Як інформує “Новинарня“, Центр “Миротворець” містить такі відомості про зловмисника: Толстошеін Ігор Борисович, мешканець Москви, 47 років (нар. 28.03.1972). Одружений, двоє дітей. “Російський найманець, інструктор із бойової підготовки. Співробітник АП Росії. За наявною інформацією, вербував громадян Росії з-поміж страйкболістів для участі у війні на Донбасі, в минулому брав участь у складі аналітичної групи ГРУ ЗС РФ на території Анголи”, – зазначено в профайлі.

23 грудня російські ЗМІ повідомили, що Толстошеїна затримали за підозрою в педофілії (ст. 132 КК РФ “Насильницькі дії щодо неповнолітніх”) та арештували на два місяці. Йому загрожує до 20 років ув’язнення суворого режиму.

Пізніше виявилося, що 12-річна москвичка – не єдина жертва Толстошеїна. “У телефоні чоловіка – листування з сотнями дівчаток у віці не старше 13 років”, – пише “КП.ру”.

За даними газети, “відомий у військових колах організатор” Ігор Толстошеїн познайомився з 12-річною школяркою із цілком благополучної родини рік тому в соцмережах, схилив до розмов на інтимні теми. “Дівчинка, як під гіпнозом, відправляла незнайомцю фотографії своїх статевих органів, а потім і зовсім погодилася на зустріч. Після першого ж живого спілкування чоловік умовив школярку на втечу з дому. Толстошеїн зняв їй квартиру, де дівчинка перебувала три дні”, – пише видання.

“За даними слідства, у зв’язку школярки з дорослим чоловіком фігурував фінансовий розрахунок. Так, послуги орального сексу оцінювалися в 5000 рублів. Версію про оплату послуг у своїх свідченнях підтвердив і затриманий”, – ідеться в статті.

Слідством уже встановлено, що в Толстошеїна також був статевий зв’язок із дев’ятирічною дівчинкою з Білорусі, до якої він їздив у місто Гродно також після спілкування у соцмережах та домовленостей про оплату інтимних послуг.

Слідчі відпрацьовують можливі зв’язки чоловіка з іншими неповнолітніми, з якими Толстошеїн вів у месенджері інтимне листування.

“КП” пише, що Ігор Толстошеїн “був справжнім гуру” військових тематичних ігор у Росії. У мережі можна знайти різні інтерв’ю з ним у провідних ЗМІ, де власник нашивки “полковник Заря” фігурує як керівник оргкомітету військово-тактичних ігор “Зоря”.

Його колеги пишуть у соцмережах: “Бажаємо процвітання твоєму дітищу, оргкомітету “Заря”, та іншим проєктам. Завдяки роботі оргкомітету стали можливими такі колосальні проєкти, як “Доба на броні”. Представники оргкомітету організовують ігри “Заря” у багатьох регіонах Росії, від Криму до Камчатки. І все це завдяки тобі!”

Остання наразі міжнародна військово-тактична страйкбольна гра “Заря: сутки на броне”, організована Толстошеїним, відбулася в липні 2019 року на полігоні “Таманський” у Підмосков’ї із масовим застосуванням військової техніки, бронемашин, артилерії, з армійською структурою сторін та активною нічною фазою.
Протягом доби “воювали” понад 3 тисячі гравці з різних регіонів Росії та з-за кордону, зокрема з окупованої РФ частини Донецької області (“ДНР”), Абхазії, а також із Франції, Угорщини, Ізраїлю, Китаю, Гонконгу, Естонії, Білорусі, Казахстану.

Читайте також:
Під Москвою затримали “партизана-правосека” Пірожка. Він виявився російським неонацистом

Зеленський ветував закон про хімічну кастрацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна