Мережі АЗС знизили ціни на бензин після зустрічі з президентом

 

Мережеві оператори 24 грудня знизили ціни на бензини та дизельне пальне на 0,5-1 грн за літр.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 24 грудня, інформує консалтингова компанія UPECO з посиланням на дані щоденного цінового моніторингу ринку нафтопродуктів, передає “УНІАН”.

Зазначається, що вартість бензинів і ДП на АЗС ANP і AVIAS знизилась на 1 грн/л до:

  • А-92 – 25,95 грн/л,
  • А-95 – 26,49 грн/л,
  • ДП – 27,00 грн/л .

Також на 1 грн/л ціни були знижені в мережі АЗС UKRNAFTA.

Крім того, мережі АЗС ОККО і WOG знизили ціни на 50 коп./л.

Як інформувала “Новинарня“, 23 грудня президент України Володимир Зеленський провів нараду з представниками компаній-учасниць паливного ринку, нафто- та газовидобувної галузі, мереж автозаправних станцій, на якій закликав бізнес активніше знижувати ціни на бензин із урахуванням зміцнення курсу гривні.

Представники компаній-учасниць паливного ринку зі свого боку відзначили проблему нелегальних АЗС. За їхніми даними, майже 25% автозаправних станцій працюють поза законом. Також діють нелегальні нафтопереробні заводи.

Президент пообіцяв активно боротися з нелегальним ринком і вже на початку року провести нараду з правоохоронними органами на цю тему.

Читайте також:
“Роснєфть” продала всі АЗС в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна