Російські найманці розграбували ще одне підприємство на окупованому Донбасі, – розвідка

 

Найманці 1 Армійського корпусу (Донецьк) пограбували одне з підприємств, яке має автомобільну та сільськогосподарську техніку, для її подальшого продажу.

Про це у п’ятницю, 20 грудня, під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута.

“Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про суттєве збільшення кількості злочинів і правопорушень, скоєних військовослужбовцями з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ проти місцевого населення. Зокрема, 16 грудня військовослужбовці 1 АК пограбували одне з підприємств, яке має автомобільну та сільськогосподарську техніку, для подальшого продажу агрегатів і обладнання з метою власного збагачення”, – повідомив речник.

Водночас, за словами Праути, для недопущення проявів громадської непокори російські окупаційні адміністрації посилили адміністративно-поліцейський режим. Так, із 18 грудня введено заборону на виїзд жителів з окремих населених пунктів тимчасово окупованої території у Донецькій області.

Відповідні контрольні заходи здійснюють підрозділи так званого “МВС” шляхом перевірки наявності місцевих мешканців за місцями прописки. Російська окупаційна адміністрація виправдовує такі дії необхідністю виявлення та протидії “українським диверсантам”.

Читайте також:
На Донбасі зростає кількість підривів бойовиків на власних мінах, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна