Дубілет прагне спростити великому бізнесу взаємодію з військкоматами

 

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет хоче, щоби військкомати перестали запитувати інформацію про військовозобов’язаних у бізнесу, він каже, що ця інформація і так є у держави.

Як передає “Новинарня“, про це у п’ятницю, 20 грудня, Дубілет написав на своїй сторінці у Facebook.

У рамках спрощення кадрового адміністрування бізнесу Дубілет звернув увагу на запити військкоматів до бізнесу: “За законом великі компанії повинні мати спеціальних співробітників, які ведуть облік військовозобов’язаних. Вони знаходяться у постійній кореспонденції з військкоматами по всій країні, повідомляючи їх про будь-яку зміну статусу своїх співробітників. Всі ці листування з військкоматами, звісно, у паперовій формі. Тільки папір, тільки хардкор. Але проблема тут не стільки в папері, скільки в тому, що вся інформація, яку військкомати вимагають у бізнесу, у держави вже є.”

Міністр додав, що розраховує домогтися того, щоби “військкомати не мучитимуть бізнес цими запитами”.

“Єдине, де взаємодія військкоматів і бізнесу можна залишити — це питання бронювання (там теж є проблеми) і, можливо, якихось навчань”, – вважає Дубілет.

Як інформувала “Новинарня“, Кабмін вирішив провести електронний перепис населення України.

Читайте також:
Сенцов став на облік у київському військкоматі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна