Протягом 2019 року ВСП запобігла диверсіям у 50 військових частинах

 

Протягом 2019 року спецпризначенці Військової служби правопорядку ЗС України запобігли диверсіям у 50 військових частинах.

Як повідомляє “Новинарня“, про це розповів начальник групи зв’язків із громадськістю Головного управління Військової служби правопорядку в ЗС України підполковник Володимир Потапов.

Для порівняння, впродовж 2017 року такі дії проводились у 28-ми військових частинах, а минулого — у 22-ох.

“Наша робота — це не тільки обмежувальні заходи щодо військовослужбовців, а й надання їм юридичної допомоги, захист їхніх прав та інтересів, а також охорона й оборона військових містечок. Зокрема, баз складів та арсеналів”, – розповів підполковник Володимир Потапов.

За його словами, до ВСП ЗС України входить кілька підрозділів спецпризначення та Центр спеціального призначення, який і займається недопущенням диверсійних актів щодо наших військових частин, зокрема складів.

Для якісного виконання цих завдань, основну увагу під час вишколу спецпризначенців приділяють їхній готовності діяти різними способами і в різних умовах. До такого тренінгу залучені інструктори країн-партнерів.

Як інформувала “Новинарня“, СБУ розслідує можливу підготовку диверсії та держзради на “Мотор Січі”.

Читайте також:
СБУ затримала росіянина, який планував диверсію на військовому аеродромі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна