“Наша кров може врятувати чиєсь життя”: НГУ в ООС долучилася до Дня донора

 

Військовослужбовці Національної гвардії України, які виконують завдання у районі відповідальності в ОТУ “Схід” Об’єднаних сил, долучилися до Дня донора, що пройшов на базі Центральної районної лікарні населеного пункту Велика Новосілка Донецької області.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 11 грудня, інформує пресцентр штабу ООС.

Там зазначають, що подібні акції проходять не вперше.Тепер до неї долучилися понад десять нацгвардійців, серед них як “новачки”, так і донори з досвідом.

“Для мене це вже п’яте донорство і перше – у районі проведення операції Об’єднаних сил. Це дуже потрібна справа, адже наша кров може врятувати чиєсь життя”, – каже інструктор Руслан.

Гвардієць вперше пішов до станції переливання крові зі співслужбовцями у Дніпрі, і ось вже понад рік кожні два місяці здає кров.

Отриману кров працівники медичного закладу передадуть до станції переливання крові Донецької області: донорський матеріал потрібен завжди.

Читайте також:
Військові Вінницького гарнізону здали кров для поранених бійців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна