Табір “Варта на Банковій” згортається, бо Зеленський не здав національні інтереси

 

Після завершення переговорів у “нормандському форматі” наметове містечко “Варта на Банковій” згортається, позаяк президент Володимир Зеленський у Парижі “не здав” національні інтереси України.

Про це повідомив координатор акції Павло Білоус, пише “Українська правда“.

“Президент Володимир Зеленський не перетнув ніяких «червоних ліній». Вважаємо, що це і наша з вами заслуга. Саме завдяки масовому невдоволенню в Україні було засвідчено, що більшість українців хочуть миру, але не шляхом поступок агресору”, – заявили члени оргкомітету акції.

“Ми усвідомлюємо, що може існувати непублічна частина домовленостей між лідерами «нормандської четвірки», тому ми, представники громадянського суспільства, і далі будемо стежити за розвитком подій. Українська нація здатна реагувати швидко і дієво, як вона це робила неодноразово”, – наголошують організатори табору під офісом президента.

Як повідомив Павло Білоус, табір буде повністю вивезено з-під ОП до ранку вівторка, 10 грудня.

“Ми вже все практично зібрали, зараз чекаємо машину. Може бути, до 5:30 повністю поїдемо звідси”, – зазначив координатор акції.

Читайте також:
Ніч у “Варті на Банковій”: погляд зсередини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна