Двостороння зустріч Зеленського з Путіним запланована після “нормандського саміту”, – ЗМІ

 

Окрема двостороння зустріч президентів України і Росії Володимира Зеленського та Володимира Путіна запланована після завершення переговорів лідерів у “нормандському форматі”.

Про це у понеділок, 9 грудня, повідомило ТАСС з посиланням на помічника президента РФ із зовнішньополітичної проблематики Юрія Ушакова.

“Зустріч Путіна з Зеленським пройде після завершення саміту в нормандському форматі, її тривалість залежатиме від лідерів”, – сказав Ушаков.

До того неназване джерело агентству повідомляло, що зустріч відбудеться в Єлисейському палаці Парижа. За його ж словами, окремі зустрічі Володимира Путіна з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлеркою ФРН Ангелою Меркель планують до початку засідання у форматі “четвірки”. При цьому на зустріч чотирьох лідерів у “нормандському форматі”, нібито, попередньо відводиться 2,5 години.

Раніше президент України заявляв, що має намір обговорити на саміті строки обміну “всіх на всіх” і чіткі строки деокупації Донбасу.

Як писала “Новинарня“, 9 грудня Володимир Зеленський прибуде в Єлисейський палац о 15:55 за київським часом. О 16:05 Зеленський зустрінеться з Макроном, о 16:30 – з Меркель, о 17:00 відбудеться зустріч всіх лідерів чотирьох країн, о 19:45 лідери “Нормандської четвірки” зустрінуться з журналістами.

Читайте також:
“Варта на Банковій”: протестувальники пробилися під ОП з польовими наметами. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна