Пожежа в одеському коледжі: вже 5 загиблих, доля 10 людей досі невідома

 

Станом на 11-ту годину суботи, 7 грудня, число загиблих під час пожежі в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу становить п’ять осіб. Однак при цьому доля 10 людей залишається невідомою.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила пресслужба ДСНС.

“Всього наслідок пожежі загинуло 5 осіб. 4 грудня о 12.20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня о 17.40 тіло 1 людини виявлено під час проведення пошукових робіт. 6 грудня о 15:30 під час розбирання завалів виявлено тіла ще 2 загиблих осіб. 7 грудня о 00.40 під час розбору завалів виявлено тіло 1 особи”, – ідеться у зведенні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Постраждала 31 особа. При цьому в лікарнях залишаються 17 людей.

Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи продовжуються. Всього з початку розбирання завалу вивезено 640 м куб. будівельних конструкцій. До робіт залучено 236 осіб та 38 одиниць техніки.

“Підрозділами ДСНС також проводиться гасіння окремих осередків тління, які виявляються в завалах”, – зазначили в ДержНС.

Як повідомляла “Новинарня“, пожежа в будівлі коледжу економіки та права в Одесі надійшла до ДСНС приблизно о 10-й годині в середу, 4 грудня.
Основні зусилля було зосереджено на рятування людей із будівлі (за оперативною інформацією, в будинку перебувало понад 400 осіб), захисті шляхів евакуації та гасінні пожежі. Одночасно проводилось рятування людей відрізаних вогнем та димом від виходів за допомогою пожежних драбин і автопідіймачів та евакуація по внутрішніх сходових клітинах.
Підрозділами ДСНС врятовано та евакуйовано 40 осіб (12 людей виведено по сходових клітинах, 10 – виведено ланками ГДЗС, 18 – за допомогою драбин і автопідіймачів).

Кабінет Міністрів України створив комісію з розслідування причин пожежі.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/incidents/10783271-pozhezha-v-odeskomu-koledzhi-kabmin-stvoriv-komisiyu-z-rozsliduvannya-prichin.html

Читайте також:
Пожежа в одеському коледжі: загинула 16-річна студентка, голова ОДА назвав ймовірну причину займання

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна