Від Широкиного до Красногорівки: морські піхотинці та флотські артилеристи повернулися з ООС

 

У Миколаєві урочисто зустріли морських піхотинців та флотських артилеристів, які повернулися після виконання бойових завдань в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Як повідомляє “Новинарня“, про це інформує пресслужба підрозділу.

Військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського повернулися в Миколаїв після виконання завдань у складі операції Об’єднаних сил.

Армійці урочисто пройшлися вулицями міста.

Фото: пресслужба 36 обрмп

“Я вдячний вам за успішне виконання бойових завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил. На жаль, не всі повернулися додому… Ви з честю та гідністю виконали завдання, утримуючи фронт від Широкиного до Красногорівки, ви гідно давали відсіч ворогові, при цьому дотримуючись Мінських домовленостей. Ви не віддали ворогові ані метра нашої землі”, – цитує  командувача ВМС ЗС України адмірала Ігоря Воронченка офіційний сайт оборонного відомства.

Фото: пресслужба 36 обрмп

Додому повернулися також військовослужбовці 406-ї окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова.

Після ротації бійці матимуть кілька тижнів відпустки та реабілітації, а потім повернуться до виконання службових обов’язків у місці постійної дислокації.

36 обмп повернулася з ООС 6 36 обмп повернулася з ООС 1 36 обмп повернулася з ООС 3 36 обмп повернулася з ООС 7 36 обмп повернулася з ООС 4
<
>

Наступного дня, на урочистостях з нагоди Дня ЗСУ, командири бригад отримали сертифікати на три гуртожитки поліпшеного планування, будівництво яких нещодавно було завершено в Миколаєві.

Після завершення процедури приймання-передавання морські піхотинці та флотські артилеристи зможуть відзначити новосілля. Кожен із гуртожитків розрахований на 125 місць для військовослужбовців контрактної служби.

Читайте також:
Шарко, Рак, Шандра, Курдов: обличчя морпіхів 36 обрмп, які полягли під Павлополем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна