На Закарпатті працівники СБУ затримали на кордоні понад 370 кг героїну

 

Служба безпеки України блокувала на Закарпатті масштабну контрабанду героїну до Євросоюзу.

Як повідомила у суботу, 30 листопада, пресслужба СБУ, правоохоронці зупинили на пункті пропуску “Ужгород” автомобіль з будівельними матеріалами. Під час поглибленого огляду машини співробітники СБУ виявили приховані у листах клеєної фанери підозрілі пакунки.

“Проведений на місці експрес-аналіз показав, що у пакетах знаходиться героїн. Наразі правоохоронці перевірили частину вантажу, у кожному з оглянутих листів фанери виявлено наркотичні засоби. Загальна вага вилучених наркотиків становить 374 кілограми”, – йдеться в повідомленні СБУ.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за замах на злочин та контрабанду наркотичних засобів. Встановлюються джерела походження наркотиків, відправники та замовники товару.

Як писала “Новинарня“, нещодавно начальника відділу ДСНС Закарпаття за хабар посадили на 5,5 років із конфіскацією.

Читайте також:
На Закарпатті 12 в’єтнамців намагалися перейти кордон, імітуючи сліди диких тварин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна