Співробітники Нацполіції та СБУ провели обшуки в “Укргазвидобуванні”

 

Співробітники Національної поліції та Служби безпеки України зранку в п’ятницю, 29 листопада, провели обшук в апараті управління державної газодобувної компанії “Укргазвидобування”.

Про повідомляє пресслужба компанії.

Причину обшуків не вказують, проте зазначається, що під час обшуку оперативники вилучили комп’ютерну техніку, хоча “ухвалою дозвіл на вилучення такої техніки не надавався”.

“Зі свого боку “Укргазвидобування” співпрацювало з представниками правоохоронних органів та надавало всю необхідну документацію”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці обшуки поки що не коментують.

Як писала “Новинарня“, у вересні співробітники СБУ в Полтавській області затримали працівників “Укргазвидобування” за підозрою у протиправному привласненні коштів, а у березні прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) у супроводі СБУ затримали двох колишніх високопосадовців “Укргазвидобування” на хабарі в 1 млн доларів.

Читайте також:
Гроші крізь вікно: правоохоронці затримали двох корупціонерів із “Укргазвидобування”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна