На дільницях має бути прапор України, – секретар РНБО про вибори в ОРДЛО

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що вибори в ОРДЛО можливі виключно за українським законодавством.

Як повідомляє “Новинарня“, про це Данілов сказав у коментарі журналістам в четвер, 28 листопада, передає Espreso.TV.

“У мене 2 дні назад була зустріч з послом Франції, де ми дискутували стосовно того, що він казав, що треба терміново проводити вибори. Вибори мають відбуватися тільки за українським законодавством за участі українських партій, на дільницях повинен бути прапор України“, – сказав Данилов.

Крім того, секретар Радбезу прокоментував прагнення Росії нав’язати Україні на “нормандській” зустрічі прямий діалог з терористами “ЛНР” і “ДНР”.

Читайте також:
РФ на “нормандській зустрічі” вимагатиме від Києва прямого діалогу з Донбасом, – Лавров

“Наші опоненти, вороги будуть робити все від них залежне, щоб ми пішли на якісь стосунки з ними. Треба розуміти з ким. І чи можуть вони відповідати за свої слова, чи є у них такі повноваження” – заявив Данілов.

За словами Данілова, на зустрічі глав держав українська сторона буде обговорювати повернення українських полонених. Він підкреслив, що у полоні РФ знаходяться сотні українських військовополонених та заручників. Також він назвав ключовими питаннями припинення вогню з російськими окупантами по всій лінії зіткнення та повернення українського кордону.

Читайте також:
РНБО відпрацьовує п’ять сценаріїв реінтеграції Донбасу, – Данілов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна