Twitter масштабно видалить неактивні акаунти

 

Twitter почав розсилати електронні листи власникам неактивних облікових записів з попередженням увійти в систему до 11 грудня, інакше “ваш обліковий запис стане історією”.

Про це пише The Verge.

Власники всіх облікових записів, які були неактивні понад шість місяців, отримають сповіщення електронною поштою.

“В рамках наших зобов’язань ми працюємо над очищенням неактивних облікових записів, щоб представляти точнішу й достовірнішу інформацію, якій користувачі можуть довіряти. Частиною цих зусиль є заохочення людей до активного входу в систему та використання Twitter“, – заявили в компанії.

Щоби зберегти аккаунт, користувачеві потрібно перейти за посиланням з листа і увійти в свій профіль за допомогою логіна і пароля. Публікувати щось необов’язково.

Twitter ще не визначився точно, коли звільнені таким чином імена користувачів будуть доступними для нових реєстрацій. За словами прессекретаря компанії, процес видалення облікового запису “буде відбуватися протягом багатьох місяців, а не тільки протягом одного дня”.

Представники Twitter також розповіли про те, що зараз опрацьовують можливість увічнення пам’яті померлих користувачів мережі, але не відомо, як це може бути реалізовано.

Читайте також:
Facebook почав платити користувачам за участь в опитуваннях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна