Facebook почав платити користувачам за участь в опитуваннях

 

Компанія Facebook представила додаток Viewpoints, в якому користувачі будуть отримувати грошову винагороду за проходження опитувань та інших завдань.

Про це повідомляють у блозі компанії.

Зараз сервіс працює тільки в США, але компанія планує запустити його в інших країнах в 2020 році.

Сервіс доступний тільки для повнолітніх користувачів. Для участі в опитуваннях необхідно підключити до Viewpoints акаунт в Facebook. Також система запитає ім’я користувача, адресу електронної пошти, країну проживання, дату народження і стать, а в деяких випадках локацію.

Компанія обіцяє не продавати інформацію про користувачів третім сторонам і не публікувати її без дозволу.
У Facebook заявили, що запустили додаток для того, щоб “поліпшити свої продукти” і “зменшити негативний вплив соцмереж”.

Перед кожним опитуванням компанія обіцяє розповідати, як буде використовуватися зібрана інформація. За участь користувачі будуть отримувати бонусні очки, які можна вивести на рахунок в PayPal при досягненні певної кількості очок

Читайте також:
Facebook ліквідував мережі поширення російської пропаганди в Африці, – NYT

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна