У Чернівцях представили нового очільника ОДА Сергія Осачука

 

Перший заступник керівника офісу президента Сергій Трофімов представив новопризначеного голову Чернівецької обласної держадміністрації Сергія Осачука.

Указ про його призначення Володимир Зеленський підписав 22 листопада, повідомляє пресслужба президента.

Трофімов окреслив пріоритетні завдання, які стоять перед Осачуком. Зокрема, було наголошено на необхідності подолання контрабанди, збільшення кількості пунктів пропуску через держкордон, розвитку аеропорту “Чернівці”, а також завершення будівництва сучасного перинатального центру.

Новопризначений голова Чернівецької ОДА зазначив, що “усвідомлює відповідальність на цій посаді”

Сергій Осачук народився 1972 року в Чернівцях.
Закінчив історичний факультет Чернівецького державного університету імені Юрія Федьковича, кандидат історичних наук, перекладач. Працював на різних посадах у Чернівецькому держуніверситеті, зокрема в центрі буковинознавства. Автор і видавець низки монографій з історії краю, міжетнічних стосунків.

Читайте також:
Прокурор Чернівецької області Соболь подав у відставку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна