МВС нагородить спецпризначенця, що врятував пса від чиновника-шкуродера на Хмельничинні

 

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що спецпризначенця Олександра Зоріна, який зупинив чиновника-шкуродера, що тягнув собаку прив’язаного до машини дорогою, нагородять.

Про це він написав у п’ятницю, 22 листопада, на своїй сторінці у Facebook і виклав відео з камер спостереження, де видно, як чиновник на швидкості їде з прив’язаним псом.

Чиновнику-шкуродеру, що тягнув собаку дорогою, загрожує до 8 років за ґратами

“Хочу особисто висловити подяку небайдужій людині, яка зупинила негідника – Олександру Зоріну. Він найближчим часом буде запрошений до Голови Національної поліції Ігоря Клименка для вручення нагороди за свою небайдужість”, – написав він.

На відео, злочин – та його припинення небайдужим чоловіком.

“Будьте такими, як Олександр Зорін! Бачите несправедливість чи злочин – зупиніть його”, – написав заступник Авакова.

Як повідомляла “Новинарня“, поблизу села Кузьмин в Красилівському районі на Хмельниччині директор Держархіву Володимир Байдич волік півтора кілометри дорогою прив’язаного до автомобіля собаку.

Пізніше поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 статті 299 Кримінального кодексу України “Жорстоке поводження з тваринами”, яка передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також:
В Україні суд вперше заборонив цирку експлуатувати тварин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.