У Львові призовник побив співробітника військкомату

 

У Львові один із призовників напав на військовослужбовця Сихівського районного військового комісаріату.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 18 листопада, інформує пресслужба Львівського обласного військового комісаріату.

Зазначається, що під час оповіщення одного із призовників, який не з’являвся у військовий комісаріат, тому було вручено повістку. Мешкає він на другому поверсі багатоповерхового будинку.

“На прохання призовника піти взяти особисті речі йому була надана така змога. В цей час призовник зателефонував своїм друзям поверхом вище. Сусід, який спустився, будучи в стані алкогольного сп’яніння запропонував представникам військомату вийти для бесіди на вулицю. Під час руху сходами дана особа завдала офіцеру декілька ударів руками в голову. Після того, як військовослужбовець втратив рівновагу продовжив наносити удари ногами в голову. Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху”, – йдеться у повідомленні.

Надворі потенційні призовники побачили патруль поліцейських, втекли у квартиру та продовжували погрожувати вже з помешкання.

У військкоматі кажуть, що особу нападника попередньо встановлено.

Військовослужбовець військомату звернувся із заявою у Галицький райвідділ поліції та в лікарню, де йому була надана медична допомога. Попередньо загрози життю та здоров’ю немає.

Як інформувала “Новинарня“, на Львівщині за ухиляння від призову судитимуть 20-річного чоловіка.

Читайте також:
ЗСУ рухаються до скасування призову, але це буде не одразу, – міністр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна