Блогера Сороченка, який бив АТОвця, в суді Хмельницького облили нечистотами. ВІДЕО

 

Скандального блогера із Бердичева Артура Сороченка, який образив і побив ветерана АТО та виклав відео інциденту в YouTube, у Хмельницькому облили “рідиною темного кольору”.

Це сталося 15 листопада, коли Хмельницький міськрайонний суд мав з другої спроби провести підготовче засідання щодо Сороченка, повідомляє Є.ua.

Перед хмельницьким судом блогера на прізвисько “Квадрат” зустрічали проукраїнські активісти. Сороченко теж приїхав із “групою підтримки”.

Місцеві активісти не дали обвинуваченому зайти у приміщення суду – один із них облив обвинуваченого “рідиною темного кольору”, далі в хід пішли газові балончики та бійка. Хмельничани заявили, що це Сороченкові за те, що він “підняв руку на АТОшника”.

У супроводі поліції Сороченко таки зайшов до приміщення. Однак і там, в коридорах, поліцейські декілька разів розбороняли хмельничан та “групу підтримки” блогера.

Слухання розпочали, коли всіх охочих перебувати у залі суду взяли в кільце поліцейські і Сороченко зміг зайняти своє місце на лаві підсудних.

Потеріплий учасник АТО, як і минулого засідання, не з’явився. Як повідомила секретар судового засідання, повістка, надіслана йому додому, повернулась на адресу суду, а на телефонні дзвінки він не відповідає.

Вдалося зв’язатись з його дружиною, яка повідомила, що чоловік відмовляється приходити на суд.

За словами прокурора, поліцейські відвідали місце проживання атовця, однак двері ніхто не відкрив. Державний представник намагався у залі суду зв’язатись телефоном із потерпілим, однак ніхто не відповів.

“Вважаю, що слухання провести можна без потерпілого, оскільки він і не з’явиться у засідання. Він і не хотів написати заяву цю. Його змусили деякі люди, не зрозумілі”, – заявив Сороченко.

Призначити розгляд справи по суті без АТОвця просили адвокат блогера і прокурор. Однак суддя Трембач сказав, що хоче почути в залі суду думку потерпілого і переніс слухання на 3 грудня.

“Проводжали” підсудного димовими шашками.

Як повідомляла “Новинарня“, 18 серпня у Миколаєві поліція затримала відеоблогера з Бердичева Артура Сороченка, який побив ветерана АТО й поширив відео із записом цього інциденту. Також він погрожував зґвалтувати народного депутата Геращенка, вчиняв інші хуліганські дії.

У липні він у Хмельницькому вчинив хуліганські дії, образив і побив ветерана АТО, заявив, що в України немає війни з РФ, та поширив запис своїх дій у відеоблозі. Це відео широко розійшлося в соцмережах, зокрема російських.

Зловмисник відомий за прізвиськами “Малиш”, “Квадрат” і “Турик Бердичевський”.

Хмельницький міськрайонний суд заарештував його до 1 жовтня із заставою 40 тис. грн.

Читайте також:
Блогера Сороченка, який побив атовця, арештували й облили сечею у суді. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна