Повітряні сили ЗСУ отримали другий модернізований МіГ-29 за тиждень

 

У п’ятницю, 15 листопада, інженери та льотчики Повітряних сил ЗСУ завершують прийомку чергового модернізованого винищувача МіГ-29.

Це другий літак, переданий до бойового складу впродовж тижня.

Як повідомляє “АрміяInform” із посиланням на командування ПС, за обсягом оновлень останні два відремонтовані літаки дещо відрізняються від винищувачів, поставлених раніше.

“Тут додатково інтегровано рідкокристалічний монітор для виведення параметрів польоту та бортових систем літака. На дисплей можна виводити й іншу інформацію, що допоможе льотчику ефективніше виконувати бойові завдання в повітрі”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до переваг модернізованих МіГ-29 відносять й розширення можливості контролю та реєстрації параметрів технічного стану літака, його двигуна і бортових систем.

Передачею цих літаків підприємство ДК “Укроборонпром” Львівський державний авіаційно-ремонтний завод повністю виконало зобов’язання перед Міністерством оборони України щодо проведення ремонту літаків у 2019 році.

Читайте також:
Авіаційні екіпажі Повітряних Сил здійснили цьогоріч понад 8 тисяч бойових застосувань

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна