У Києві винесли перший вирок за домашнє насильство

 

У Києві засудили до трьох місяців ув’язнення чоловіка, який “систематично скоював психологічне та фізичне насильство у сім’ї”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 14 листопада, інформує пресслужба прокуратури міста Києва.

У відомстві акцентують, що це – перший такий вирок у столиці.

“Київська місцева прокуратура № 5 підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 33-річного місцевого мешканця, який систематично скоював психологічне та фізичне насильство у сім’ї (ст.126-1 КК України). Як повідомлялося раніше, зловмисник умисно, систематично словесно ображав нецензурними висловлюваннями свою дружину, залякував, принижував та погрожував їй фізичною розправою. Ці всі події відбувалися в однокімнатній квартирі в присутності малолітніх дітей”, – мовиться у повідомленні.

Зазначається, що з січня по жовтень чоловіка дев’ять разів притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, однак це не вплинуло на його поведінку.

Засудженого взяли під варту у залі суду.

Як інформувала “Новинарня“, на Запоріжжі поліцейського засудили до восьми років за підготовку теракту.

Читайте також:
Цивільного чоловіка депутатки Скороход затримали за підозрою в шахрайстві, – ГПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна