Нардеп Кива на каналі “Россия 1” поскаржився на “проблеми зі свободою слова в Україні”

 

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Кива у вівторок, 12 листопада, з’явився в ефірі російського телеканалу “Россия 1” та поспілкувався з пропагандистами.

Російські пропагандисти обговорювали, навіщо Кива прийшов у Верховну Раду в масці Джокера і чи можна в такому випадку говорити про серйозне ставлення до української держави та проєвропейського вектору розвитку України, передає Zaxid.net.

Своєю чергою, Кива заявив, що, на його думку, сучасній політиці бракує “яскравих кольорів”, після чого перевів дискусію у політичну площину і почав скаржитися на “проблеми зі свободою слова в Україні”.

“Зараз іде тиск на свободу слова, а ще приймають ті закони, які фактично є убивчими для країни і для народу України. Тому ми, як опозиційна партія, повинні цьому протистояти. У нас сьогодні існує тиск на ті канали, які дають збалансовану політику, і це породжує протест”, – заявив Кива.

Крім того, український нардеп з “ОПЗЖ” висловився проти запровадження в Україні ринку землі та дорікнув партії “Слуга народу” спробами догодити західним партнерам.

Як писала “Новинарня“, російський “Первый канал” зловили на брехні понад 500 разів.

Читайте також:
Нардеп з ОПЗЖ Кива пообіцяв “відрізати голову” чоловікові на вулиці. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна