На Троєщині боржник відкрив вогонь по працівниках банку, які прийшли описувати майно

 

У Києві на Троєщині чоловік стріляв із “травмата” по співробітниках банківської установи, які прийшли до нього додому через невиплачений кредит.

Про це в середу, 13 листопада, повідомила пресслужба ГУ Нацполіції столиці.

Спершу чоловік подзвонив на спецлінію 102 й заявив, що невідомі намагаються виламати двері його квартири на вулиці Лісківській. Згодом надійшло повідомлення про стрілянину за вказаною адресою.

На момент приїзду правоохоронців двері квартири були відчинені, всередині приміщення перебували п’ятеро представників банку та власник оселі.

Поліцейські встановили, що представники фінустанови прийшли до киянина з метою перевірки майна, яке стало власністю банку з причин невиплати кредиту. Той дістав пістолет для відстрілу гумовими кулями й здійснив два постріли.

В результаті інциденту одного з працівників банку було госпіталізовано до лікарні з непроникаючим пораненням ноги.

На прохання поліцейських власник оселі надав дозвіл на зброю.

У загальному коридорі експерти знайшли та вилучили дві стріляні гільзи.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
“Крав у всіх електрику”: у Києві сусід-боржник відкрив стрілянину в під’їзді будинку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна