Мешканець Луганщини хотів пронести через КПВВ 2 млн грн готівкою

 

На КПВВ у Станиці Луганській правоохоронці викрили дві спроби прихованого переправлення значних грошових сум готівкою – 2 млн грн і 745 тис. грн.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об’єднаних сил у середу, 13 листопада.

“12 листопада 2019 року оперативними співробітниками Державної фіскальної служби України, які включені до складу Об’єднаних сил, спільно з військовослужбовцями прикордонної служби на КПВВ “Станиця Луганська” припинено чергові дві спроби ввезення з непідконтрольної території значних сум готівкових коштів”, – йдеться у повідомленні.

Під час огляду речей жителя Луганщини 1985 року народження, який пішки перетинав КПВВ із окупованого Луганська до Станиці Луганської у прихованому подвійному дні рюкзака виявили 2 млн грн.

Цього ж дня інший 43-річний житель Луганщини спробував пронести через КПВВ з непідконтрольної території ще 745 тис. грн готівою.

Як писала “Новинарня“, бойовики не збираються відкривати КПВВ у Золотому навіть після відведення військ.

Читайте також:
Я хотів би, щоби КПВВ не стало взагалі, – Сивохо про лінію розмежування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна