Слідчий ДБР, який обізвав АТОвців “ушльопками”, раніше організовував “маски-шоу з винесенням” в СБУ, – ЗМІ

 

Сергій Сидоров
журналіст

(FB)

Пішов гуглити вчорашнього ДБРівця, який обізвав АТОшників на суді щодо [обрання запобіжного заходу генералу Дмитрові] Марченку “ушльопками”. Окей, Алексенко Дмитро Григорович, ти хто?

Ось його декларація, як кандидата на посаду в ДБР.

Там є всякі ніштяки, але цікаве попереднє місце роботи – воно в джерелах доходу. Зазначено – “Головне управління СБ України у м. Києві та Київській області”

Ок, гугл, “Дмитро Алексенко СБУ”.

Коротше, чувак славний тим, що п’ять років тому, як слідчий СБУ, нашльопав клопотань на виїмки, в порядку боротьби з конвертцентрами. І в рамках цієї боротьби спецназ СБУ забіг у сховище “Альянс-банку” й тупо виніс депозитні комірки приватних клієнтів. Там навіть єврейську громаду Донбасу зачепило, у яких в комірках теж була заначка.

Тобто, був Алексенко дрібним “чортом” на підхваті в начальства в столичній “конторі”, папірці подавав, за якими потім маски-шоу починалися.

Справу про це винесення поховали, на жаль. Напевно тому, що тоді ще ДБР не було з цим Алексенко у стафі.

А зараз він пише про “ушльопків”.

Ну й так, загалом прекрасних людей в ДБР понабирали.

Читайте також:
Начальника ГУ Міноборони Марченка суд узяв під варту, призначивши багатомільйонну заставу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна