“За шампіньйонами на аеродром”: у двох авіабригадах протягом вихідних затримали “грибників”

 

Протягом вихідних, що минули, на території двох авіаційних бригад Повітряних сил ЗСУ військові та правоохоронці затримали осіб, які проникли на територію стратегічного об’єкту, аби “позбирати грибів”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 11 листопада, інформує пресцентр Командування ПС ЗСУ.

У Командуванні ПС ЗСУ зазначають, що територія військових частин, об’єктів, в тому числі військових аеродромів – “не місце для збору грибів та інших дарів природи”.

“Лише у ці вихідні, завдяки пильності та принциповості вартових, у двох авіаційних бригадах Повітряних Сил було затримано осіб, які, начебто, прибули за шампіньйонами на військові летовища”, – кажуть пресофіцери Командування.

Для з’ясування обставин затримані надали пояснення представникам трьох різних слідчих органів: військовій службі правопорядку, Національній поліції, військовій контррозвідці.

“Результат – ні грибів, ні вихідних, ні настрою”, – резюмують речники ПС.

У Командуванні також наголошують, що проникнення на територію військових об’єктів заборонено, об’єкти охороняють озброєні вартові, які мають право затримувати порушників, а в разі необхідності (за Статутом вартової служби) застосовувати зброю.

Читайте також:
“Не проскочить миша, не пролетить безпілотник”. Матіос розповів, як убезпечити склади боєприпасів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна