Нардепу Дубневичу в суді посилили запобіжний захід і взяли під варту

 

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду визначила для народного депутата Ярослава Дубневича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави 90 мільйонів гривень.

Про це ввечері 7 листопада повідомив “Судовий репортер“.

При цьому частково задоволено клопотання прокурора САП і скасовано ухвалу першої інстанції, якою нардепу з групи “За майбутнє” призначено тільки заставу в сумі 100 млн грн.

Адвокати Дубневича оскаржували раніше визначений запобіжний захід, але їм відмовили.

Народного депутата було взято під варту в приміщенні суду.

Як повідомляла “Новинарня“, 31 жовтня Верховна Рада зняла з Ярослава Дубневича недоторканність і дозволила арешт нардепа. Того ж дня Дубневичу вручили підозру.
2 листопада Вищий Антикорупційний суд обрав нардепу Дубневичу запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 100 мільйонів гривень.
Ярослава Дубневича підозрюють у розкраданні понад 93 мільйонів гривень на схемі із закупівлями “Укрзалізницею” стрілочної продукції.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.