У Сумах суддя отримала 2 тис. доларів у баночці з-під горошку

 

Спеціалізована антикорупційна прокуратура звітує, що на Сумщині викрито суддю Зарічного райсуду обласного центру на отриманні двох тисяч доларів США неправомірної вигоди.
Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 7 листопада, інформує пресслужба САП.

“За вказані кошти служитель Феміди обіцяв прийняти на користь громадянина судове рішення у двох справах про адміністративні правопорушення”, – інформують у відомстві.

Зазначаєтсья, що під час обшуків, які було проведено 7 листопада 2019 року на підставі ухвал слідчого судді Вищого антикорупційного суду, правоохоронці виявили та вилучили грошові кошти, що були отримані суддею у якості неправомірної вигоди.

Як видно на фото, яке поширює пресслужба САП, банкноти запаковані у баночку з-під консервованого горошку.

Наразі досудове розслідування триває.

Вирішуються питання про повідомлення судді про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, а також тимчасове відсторонення від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

Як інформувала “Новинарня“, САП скерувала до суду обвинувальний акт щодо Насалика.

Читайте також:
Зеленський приїхав у САП та НАБУ “зарядити енергією” та пообіцяв не тиснути

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна