Американський винищувач скинув інертну бомбу в Японії. Випадково

 

Військовий винищувач США випадково скинув інертну бомбу на приватну територію біля навчального майданчика в префектурі Аоморі, що на півночі Японії.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 7 листопада, пише видання “NHK”.

“Міністерство (оборони Японії – ред.) цитує повідомлення американських військових про те, що F-16, розміщений на американській авіабазі Місава, в середу близько 18:30 скинув навчальну боєголовку класу “повітря-земля” на півночі від бази”, – йдеться у повідомленні.

Американські війська повідомили, що інертну бомбу знайшли на приватній території біля полігону. Під час інциденту ніхто не постраждав і не отримав травм.

Міністерство оборони Японії попередило місцеві органи влади після отримання повідомлення про інцидент від американських сил в Японії.

У Міноборони Японії також заявили, що це єдиний артилерійський полігон, де на острові Хонсю можна проводити навчання зі стрільби та бомбардування. Він спільно використовується військовими США та силами самооборони Японії.

Як інформувала “Новинарня“, Росія скаржиться на збільшення американських субмарин поблизу Норвегії.

Читайте також:
Новий міністр оборони орієнтується на закупівлю у США винищувачів F-15

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна