Замах на Сало на Житомирському шосе в Києві: є загиблий і поранені. ФОТО, ОНОВЛЕНО

оновлено

На дорозі у Святошинському районі Києва стався замах із вибухівкою: мотоцикліст підірвав вибуховий пристрій на даху легковика і втік. Є загиблий і поранені. 

За даними з правоохоронних джерел, мішенню зловмисника став бізнесмен Ігор Сало.

Як передає “Новинарня“, про замах увечері в середу, 6 листопада, повідомив інтернет-ресурс “ДТП”.

Зазначається, що НП сталася на Житомирському шосе в районі повороту на село Чайки, уламки зачепили ще кілька авто, які стояли на червоне світло світлофора.

“…На розвороті на Чайки мотоцикліст кинув на дах “Мерседеса” вибуховий пристрій і зник. Багато постраждалих, всі живі. Також зачепило близько п’ять авто (стояли на червоний). На місці ДСНС, чотири швидкі, дуже багато поліції. Введено оперативний план “Перехоплення”, – зазначено в першому повідомленні станом на пів на одинадцяту вечора.

ДОПОВНЕННЯ. Як інформують “Вартові Еспресо” загинув водій автомобіля Mercedes-Benz, двоє пасажирів зазнали поранень. Крім того, пошкоджено транспортний засіб, який у момент вибуху перебував неподалік.

Згодом у соцмережах повідомили, що скоєно замах на директора фармацевтичної компанії Ігоря Сала – підірвано його автомобіль марки Мерседес-Benz S600.

В результаті вибуху в авто Ігор Сало та його водій отримали важкі поранення, охоронець загинув.

Поінформовані джерела “Еспресо.TV” підтвердили, що жертвою вибуху мав стати бізнесмен Ігор Сало.

Про Ігоря Сала раніше повідомляли, нібито він є громадянином РФ і з 2011 року намагався в різні способи отримати контроль над виробником інсуліну ПрАТ “Індар”.

Читайте також:
Печерський суд арештував учасницю АТО Інну Грищенко у справі про замах на вбивство

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна