Оборонний комітет Ради відвідав Золоте

 

Депутати Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ВР України здійснили робочий візит у Золоте-4 Луганської області для проведення моніторингової місії у районі розведення сил і засобів біля цього населеного пункту.

Як повідомляє “Новинарня“, зустрівся з народними депутатами і командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко. 

Зазначається, під час виїзного засідання члени Комітету ВР обговорили з командуванням ООС, зокрема, результати розведення сил і засобів.

“Як військова людина від себе можу зазначити: те, що ми бачили сьогодні, дозволяє зробити висновок, що командування ОС, підрозділи МВС роблять все можливе, аби в рамках реалізації відповідних домовленостей, забезпечити максимальну безпеку для місцевих жителів та збереження інтересів Об’єднаних сил та Збройних сил та України в цілому”, – сказав перший заступник голови комітету Михайло Забродський.

У пресцентрі штабу ООС додають, що народні депутати побували на ділянці розведення, де побачили як попередні, так і нові облаштовані позиції українських військових.

Як інформувала “Новинарня“, Кремль відреагував на поїздку Зеленського в Золоте і шантажує “нормандським самітом”.

Читайте також:
ООС: у день візиту Зеленського в Золоте бойовики обстріляли ділянку розведення з кулеметів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна