Maruv отримала престижну європейську премію у номінації для російських виконавців

 

Українська співачка Maruv (Анна Корсун) здобула престижну премію MTV Europe Music Awards.

Як повідромляє “Новинарня“, про це в неділю, 3 листопада, йдеться на сайті премії.

Церемонія нагородження відбулася 3 листопада в іспанській Севільї.

У номінації Best Russian Act (Найкращий російський виконавець) переможницею стала саме Maruv, з якою за це звання змагалися також Face, Little Big, Noize MC та Zivert.

На сторінці Maruv у Facebook розміщене фото виконавиці на тлі банера премії у Севільї.

Переможцями в основних номінаціях MTV Europe Music Awards визнали Ніккі Мінаж, Біллі Айліш, Шона Мендеса і гурт Green Day.

Як інформувала “Новинарня“, 25 лютого Національна суспільна телекомпанія відмовилася підписувати угоду на представлення України на “Євробаченні” зі співачкою MARUV (Анна Корсун), попри її перемогу в фіналі національного відбору. Підставою для цього стали постійні гастролі епатажної виконавиці в Росії та її заяви про “мир”. Однак цей критерій відбору ніде не прописаний.

Сама співачка зазначила, що їй із НСТУ не вдалося дійти згоди через те, що вона “не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я — музикант, а не битка на політичній арені”.

26 лютого стало відомо, що гурт Freedom Jazz Girls Band, який посів друге місце у національному відборі, теж відмовився представляти Україну у фіналі ЄБ в Ізраїлі. 27 лютого про те саме оголосила KAZKA.

Після Марув (11 балів), “Фрідом джазу” (10) і “Казки” (8) наступні місця у фіналі відбору посіли Brunettes Shoot Blondes і YuKo (по 5 балів) та дівчата з дуету “Анна-Марія” (3), які не визнають російської окупації Криму.

Конкурс “Євробачення” пройде 14-18 травня 2019 року в Тель-Авіві (Ізраїль).

Читайте також:
Через Maruv до правил відбору на “Євробачення” потрібно внести зміни, – Кириленко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна