Нардеп з ОПЗЖ Кива пообіцяв “відрізати голову” чоловікові на вулиці. ВІДЕО

 

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива пригрозив “відрізати голову” чоловікові на вулиці.

Відео конфлікту за участю нардепа, який стався в центрі Києва, 3 листопада оприлюднив журналіст Денис Казанський.

На закид депутат відповів: “Ти що, придурок бл**, я тобі зараз голову відріжу, с*ка”, після чого сів в авто.

“Ілля Кива погрожує відрізати голову людині, яка зробила йому зауваження з приводу охорони і джипа. Публічно, в самому центрі столиці.
У цивілізованій країні ця історія закінчилася б не тільки складанням мандата для самого депутата, а й політичним крахом всієї його фракції. Але не в нас. Кива ж в “ОПЗЖ”, а там вважається абсолютно нормальним ставитися і до власної країни, і до її населення як до сміття. І нічого, прокатує. Українці не тільки все стерплять, а й проголосують. Проголосували ж за “ОПЗЖ” з Кивою в списку, не дивлячись на його обіцянки “закопувати вату в землю”. Сама ж “вата” і проголосувала…” – написав Казанський.

“І все ж реакція депутатів Ради повинна послідувати. Днями відразу кілька фракцій зажадали і домоглися відставки Яременка з поста глави зовнішньополітичного комітету після відомого скандалу. Але, у порівнянні з невинними сексуальними пригодами Яременка, погрози вбивством – це реальний екстремізм. І в даному випадку реакція Ради повинна бути ще гострішою. Необхідно ініціювати усунення Киви з парламенту. Вимагати від фракції “ОПЗЖ”, щоб вони самі змусили свого дефективного депутата скласти мандат і забратися”, – додав Казанський.

“Може, такі епізоди в порядку речей для якоїсь африканської сатрапії, але в країні, яка претендує на статус європейської, народний депутат не може публічно погрожувати відрізати голову громадянину”, – резюмував журналіст.

Нагадаємо, раніше учасник АТО Ілля Кива був керівником департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, радником глави МВС Арсена Авакова, організатором та учасником провокаційних акцій в інтересах глави МВС, а також очолював Соціалістичну партію.
Згодом Кива сплив в оточенні одіозного Віктора Медведчука та пройшов до Верховної Ради за списком партії “Опозиційна платформа – За життя”.
На початку жовтня з’явилося відео, як після спілкування з моделлю, яка підписана у Киви в смартфоні як “Юля конкурс краси Одеса”, нардеп на своєму місці в сесійній залі ВР активно смикає штани в районі матні.

Читайте також:
Суд у Києві виніс рішення у справі про наклеп Киви на Катю Гандзюк

“Опоблок” тролить партію Медведчука білбордами з цитатами їхнього Киви

Кива і Вілкул паралельно (?) внесли заставу за поліцейського, що бив ногами активіста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна