Франція виступила проти зустрічі генсека НАТО зі звільненими з полону моряками, – ЗМІ

 

Під час візиту Північноатлантичної ради до України Альянс відмовився від пропозиції української сторони організувати зустріч генсека НАТО Єнса Столтенберга зі звільненими з російського полону моряками ВМСУ.

Про це повідомляє DT.UA з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, проти зустрічі виступила Франція.

“Основним противником, за інформацією джерел, виявилася Франція, яка не хоче дратувати Росію зустріччю, яка, на думку Парижа, може “зірвати мирний процес і негативно вплинути на організацію переговорів у нормандському форматі”, – пише DT.UA.

Як повідомляла “Новинарня“, 30-31 жовтня в Україні  з візитом перебувала Північноатлантична рада (постійні представники в НАТО від країн-членів). Візит розпочався в Одесі, на другий день генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг та посли країн-членів Альянсу працювали в Києві.

Читайте також:
Заява НАТО за підсумками візиту в Україну: підтримка рішень Бухарестського саміту, і не тільки

“Страшно впасти у кайдани”: Столтенберг у Раді зачитав вірш Шевченка. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна