З початку доби окупанти обстріляли позиції біля Зайцевого і Кримського з мінометів, – МОУ

 

З початку доби 30 жовтня, станом на 12:00, російсько-окупаційні війська вже двічі порушили “режим “тиші та з мінометів обстріляли позиції ЗСУ в районах селищ Зайцеве та Кримське на Луганському напрямку.

Як передає “Новинарня“, про це під час денного брифінгу в МОУ повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

“Від початку поточної доби, 30 жовтня, станом на 12.00, на лінії бойового зіткнення зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. При цьому окупанти щоразу вели мінометні обстріли”, – заявив представник МОУ.

За словами полковника Гуцуляка, йдеться про нічні розриви кількох ворожих мін калібру 82 мм у районах н.п. Зайцеве та Кримське. Також противник застосовував тут гранатомети та стрілецьке озброєння.

“За наявною інформацією, внаслідок ворожого вогню втрат серед наших героїв від початку поточної доби немає”, – зазначив речник.

За його словами, українські військові адекватним вогнем у відповідь щоразу примушували окупантів припинити обстріли.

Нагадаємо, за офіційними даним з ООС, за добу 29 жовтня бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте також:
Розведення сил у Золотому: бойовики не виконали умову про відсутність обстрілів, – СЦКК

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна