Литовські дипломати ознайомились з безпековою ситуацією у районі ООС. ВІДЕО

 

В Маріуполі у середу, 30 жовтня, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко разом із групою дипломатів на чолі з міністром закордонних справ Литовської республіки Лінасом Лінкявічюсом провів зустріч з представниками військового командування.

Як повідомили у пресцентрі штабу ООС, під час брифінгу українські військові поінформували гостей про поточну безпекову ситуацію на Приазов’ї, обстріли цивільних об’єктів вздовж лінії розмежування та кроки, які вживаються усіма силовими структурами для стабілізації і покращення гуманітарної складової в районі проведення операції.

Також сторони обговорили особливості дій російських окупаційних військ та їх вплив на життя цивільного населення Донбасу.

В рамках візиту литовські дипломати відвідали військовослужбовців однієї з частин, які тримають оборону на Приазов’ї  та оцінили нанесену окупантами шкоду, оглянувши руйнування в селищі Широкине.

Як писала “Новинарня“, 30 жовтня  рада Північноатлантична рада НАТО починає дводенний візит в Україну.

Читайте також:

З початку доби окупанти обстріляли позиції біля Зайцевого і Кримського з мінометів, – МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна