Бойовики не збираються відкривати КПВВ у Золотому навіть після відведення військ

 

У вівторок, 29 жовтня, представниця так званої “ЛНР” Ольга Кобцева заперечила інформацію про те, що бойовики погодилися відкрити автомобільний контрольний пункт в’їзду-виїзду у Золотому.

Як передає “Новинарня” із посиланням на інтернет-ресурс сепаратистів “ЛИЦ”, Кобцева повідомила, що під час останнього засідання ТКГ у Мінську “питання не обговорювалося”.

“Це питання не піднімалося і не обговорювалося  на перемовинах у Мінську”, – сказала вона, заперечуючи слова очільника Луганської облдержадміністрації Сергія Гайдая щодо відкриття КПВВ “Золоте”.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі категорично відмовляються відкрити контрольний пункт в’їзду-виїзду у населеному пункті Золоте, хоча там є уся необхідна інфраструктура.

Процес відкриття-невідкриття контрольно-пропускного пункту “Золоте” триває кілька років. Роботу цього КПВВ у Луганській області припинили 31 березня 2016 року через декілька годин після відкриття.
Тоді його відкривали під виконання гімну, з прапором і з усім луганським загоном прикордонників. Але все це – з боку підконтрольної уряду території.

Досі на Луганщині не працює жоден КПВВ для проїзду авто. Відкриття “Золотого” вже неодноразово зривалося закрили через незгоду бойовиків.

Розведення військ почалося о 12:00 29 жовтня і  триватиме три доби.

Читайте також:
Стрімголов до України: у мережі з’явилося відео з КПВВ, на якому люди тікають із окупації. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна