На Донбасі ДРГ бойовиків обстріляла безпілотник ОБСЄ

 

У вівторок, 29 жовтня, у районі населеного пункту Архангельського Донецької області диверсійно-розвідувальна група російських бойовиків трьома чергами зі стрілецької зброї обстріляла безпілотний літальний апарат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об’єднаних сил.

“У зв’язку із загрозою втрати БПЛА через дві хвилини було посаджено. Дрон пошкоджень не зазнав”, – йдеться у повідомленні на сторінці пресцентру у соцмережі Facebook.

У зв’язку з цим у пресцентрі ООС зазначають, що бойовики регулярно відкривають вогонь по безпілотних літальних апаратах місії та протидіють роботі таких апаратів засобами радіоелектронної боротьби.

“Це свідчить про намагання противника не допустити виявлення представниками міжнародних організацій озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, та інших порушень. При цьому противник намагається обвинуватити у своїх діях українську сторону”, – наголосили у пресцентрі ООС.

Читайте також:
У Золотому-4 обстріляли ветеранів, які опонували Зеленському

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна