ДБР відкрило два провадження щодо Портнова

 

Державне бюро розслідувань розпочало ще два досудові розслідування щодо колишнього заступника голови адміністрації президента Януковича Андрія Портнова.

Про це у понеділок, 28 жовтня, повідомила колишня народна депутатка Тетяна Чорновіл у своєму Facebook

За її словами, перша заява – про створення злочинної організації для узурпації влади.

“Мова йде про фінансування та інші послуги (зокрема, “лояльність” суддів), надані Портновим Зеленському під час виборчої кампанії з метою призначення своїх людей на ключові державні посади, зокрема – призначення Андрія Богдана в Офіс Президента, ” – пише Чорновол.

Інша заява стосувалася зловживання службовим становищем в часи президентства Януковича.

“Тиск на суди Портновим на посаді керівника судоустрою АП з метою прийняття ними рішень в інтересах однієї комерційної структури,” – пише Чорновол.

Як писала “Новинарня“, екснардепка Тетяна Чорновол нещодавно прийшла на брифінг ДБР, адже його керівник Роман Труба не вносить у Єдиний реєстр досудових рішень її заяви проти колишнього заступника голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Читайте також:
Суд надав ДБР доступ до комунікації “Схем” щодо мальдівського вояжу Порошенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна