Моряк Беспальченко після полону зіграв весілля в маєтку Трубецького. ФОТО, ВІДЕО

 

Звільнений з полону РФ український моряк Віктор Беспальченко зіграв весілля зі своєю дружиною Тетяною. Пара розписалася ще в червні, коли Віктора утримували в московському СІЗО “Лефортово”, а тепер відбулася повноцінна весільна церемонія.

Як повідомляє ТСН, весілля відгуляли на Херсонщині, у старовинному маєтку князя Трубецького (виноробне господарство на Дніпрі під Новою Каховкою).

Привітати молодят приїхали побратими Віктора – майже вся команда буксира ВМСУ “Яни Капу”, яка перебувала в полоні разом із ним, голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, російський адвокат Микола Полозов та багато інших гостей.

Весілля організувала обласна адміністрація, місцеві підприємці покрили витрати.

Фото: ФБ Микола Полозов

“Ми дуже раді, щасливі, це довгожданий день, ви ж знаєте, за яких обставин ми розписалися. Сьогодні це справжнє свято для нас, щастя бути тут, щастя, що Віктор і всі моряки вдома”, – розповіла наречена Тетяна журналістам, які були присутні на церемонії.

Молода каже, що в СІЗО “Лефортово” одруження було для них приводом побачитися, адже за час, поки моряки були у полоні, рідні не могли їх відвідувати та спілкуватися.

“Це були щасливі моменти, коли ми могли один одного обійняти, поцілувати. Тоді це був, звісно, символічний день для нас. А сьогодні особливий день, бо ми серед наших друзів, рідних. Це вже інша атмосфера”, – поділилася Тетяна.

“Вона найкраща”, – каже Віктор про дружину. “Віктор у мене – герой, він чоловік моєї мрії”, – відповідає Тетяна.

Вони разом уже шостий рік, пише UATV. Познайомилися в Криму, де Віктор Беспальченко служив. Це було кохання з першого погляду.

Освідчився Віктор ще перед полоном, в Одесі, де молодята живуть.

“Як моряк хотів це зробити на катері, у морі. Усе підготував. Але в неї не вийшло з роботи відпроситися – я ж не хотів відкривати «всі карти»… Я все скасував і вдома накрив стіл, запалив свічки, взяв квіти і освідчився”, – згадує моряк.

Весілля планували на квітень цього року.

Коли Віктор потрапив у полон, у січні вони поспілкувалися у залі суду й вирішили розписатися ще в СІЗО. Кажуть, що через полон стали лише міцніше кохати один одного.

Фото: UATV

Читайте також:
Звільненим з полону морякам передали сертифікати на 2-кімнатні квартири: купив Пінчук

Як інформувала “Новинарня“, 7 вересня відбувся обмін утримуваними особами між Україною і Росією у форматі “35 на 35”.
В Україну повернулися 24 військовополонені моряки, а також 11 цивільних осіб – Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Роман Сущенко, Євген Панов, Микола Карпюк, Станіслав Клих, Павло Гриб, Олексій Сизонович, Володимир Балух, Артур Панов, Едем Бекіров.
На вимогу Кремля Київ у числі 35-ти віддав низку громадян України.

24 моряки, включно з двома співробітниками СБУ, були незаконно захоплені в полон військами РФ в районі Керченської протоки, коли здійснювали перехід на МБАКах “Бердянськ”, “Нікополь” і буксирі “Яни Капу” з Одеси в Азовське моря 25 листопада 2018 року.

Віктор Беспальченко – старший матрос буксира ВМСУ “Яни Капу”, родом із Херсонщини.

Читайте також:
Наймолодший зі звільнених моряків освідчився своїй коханій. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна