Україна відкриє дипустанову в Єрусалимі, – Пристайко

 

Україна відкриє в Єрусалимі Офіс із просування інновацій та інвестицій, що матиме статус дипломатичної установи.

Про це написав у Twitter міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, повідомляє “Укрінформ“.

“Україна та Ізраїль стають ближчими — важлива подія. За результатами домовленостей президента України Володимира Зеленського з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу плануємо відкриття офісу інновацій в Єрусалимі, який разом з посольством України у Тель-Авіві допомагатиме новим індустріям двох країн знаходити партнерів”, – написав Пристайко.

Відкриття офісу інновацій в Єрусалимі привітав міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац.

“Я вітаю уряд України з відкриттям у Єрусалимі дипломатичного продовження в рамках Посольства України в Ізраїлі. Це важлива новина для зміцнення позиції Єрусалима у світі”, – наголосив Кац.

Він також нагадав, що Офіс буде відкрито відповідно до домовленостей президента України і прем’єр-міністра Ізраїлю щодо просування високих інновацій та інвестицій, досягнутих під час візиту Нетаньягу до Києва влітку 2019 року.

“Я вирішив, що керівництво міністерства закордонних справ негайно вживе необхідних заходів для виконання рішення”, – підсумував Кац.

Читайте також:
Прем’єр Ізраїлю готовий бути посередником у переговорах Зеленського та Путіна

Ізраїль проголосив себе єврейською національною державою. Що це означає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна