Президент призначив Тамілу Ташеву заступницею постпреда в Криму

 

Президент Володимир Зеленський призначив координаторку громадської організації “КримSОS” Тамілу Ташеву заступницею постійного представника президента в Автономній Республіці Крим.

Про це йдеться у розпоряджені президента, опублікованому в суботу, 26 жовтня.

Призначити Ташеву Тамілу Равілівну заступником постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим”, – мовиться у документі.

Таміла Ташева нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня – “за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних принципів демократії, прав і свобод людини, проявлені під час Революції гідности, плідну громадську і волонтерську діяльність”.

Указ про нагородження підписав 20 лютого 2019 року п’ятий президент України Петро Порошенко.

Відповідно до рішення Меджлісу кримськотатарського народу про балотування представників кримських татар на виборах до Верховної Ради 2019 року від різних партій, Таміла Ташева була кандидатом у народні депутати від партії “Голос”, № 26 у списку, але не пройшла, адже партія здобула за партійними списками тільки 20 місць.

Як писала “Новинарня“, секретар РНБО Олексій Данилов очолив Національний координаційний центр кібербезпеки.

Читайте також:
“КримSOS” підрахував випадки негуманного поводження окупантів із мешканцями півострова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна