“Росіяни підставили”: нардеп Шевченко показав листування з продюсеркою “Первого канала”

 

Народний депутат від “Слуги народу” Євген Шевченко, який нещодавно взяв участь у російській пропагандистській програмі “Велика гра” на “Первом канале”, передав журналістам скріни свого листування з тамтешнім продюсером.

Про це 23 жовтня на своїй сторінці у Facebook повідомив головний редактор видання “Цензор.Нет” Юрій Бутусов.

В листуванні нардеп висловлює невдоволення нібито продюсеру з іменем Леся щодо того, як показали на “Першому каналі” анонс цієї програми.

Слуга народу Шевченко листування 1 Слуга народу Шевченко листування 2
<
>

 

Росіяни мене підставили! Все виглядало як спланована зустріч із Пушиліним! Більше вони мене не побачать. Пішли вони… Виступаючи на “Первом канале” я виконував побажання моїх виборців, та мета, про яку заявляла партія “Слуга народу” на виборах. Це – досягнення миру, діалог. Тільки тому я погодився на включення у програму”, – цитує слова Шевченка Бутусов.

У партії “Слуга народу” радили Шевченку не спілкуватися з російським телеканалом.

Як писала “Новинарня“, нардеп Євген Шевченко, обраний в 76-му окрузі на Запоріжжі, виступив на російському телебаченні, де сказав, що так звана “формулу Штайнмаєра” була вкинута в українське суспільство радикально налаштованими націоналістами.

Нагадаємо, 18 жовтня у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Україна погодилася розглянути так звану “формулу Штайнмаєра” ще в липні 2019 року під час консультацій на рівні дипломатичних радників лідерів “нормандської четвірки”.

Читайте також:
“Сепар на сепарі”. Ветерани АТО в програмі “Окопна правда” виявились російськими пропагандистами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна